MOET JE LEZEN Top10

 • Micaela Bartels, Sevilay Maria van Dorst boeken
  Micaela Bartels, Sevilay Maria van Dorst - PR:OUD

  PR:OUD - Trots op leeftijd rekent af met de gangbare stereotypen van ouderen. Het is een sprankelend eerbetoon aan de schoonheid, veerkracht en (eigen)wijsheid van een mens op leeftijd.We worden ouder dan ooit, we worden beter oud dan ooit en toch voelen de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  # 1
  95,00
 • Marcel Langedijk boeken
  Marcel Langedijk - Hans Klok

  Hans Klok is al meer dan dertig jaar een begrip in de internationale showbizz en een constante factor in onze eigen polderentertainmentindustrie. Al vanaf begin jaren negentig treedt hij onafgebroken op over de hele wereld: van China tot Frankrijk, van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  # 2
  22,99
 • Gerlof Leistra, Patricia Jimmink boeken
  Gerlof Leistra, Patricia Jimmink - Grootmeester

  In het fascinerende Grootmeester ontrafelen Leistra en Jimmink op meeslepende wijze het geheim van Gerard Spong, een van de topadvocaten van Nederland die al vijftig jaar in het vak zit.Grootmeester is het meeslepende verhaal van een kleurrijk leven,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  # 3
  21,99
 • Werner Herzog boeken
  Werner Herzog - Ieder voor zich en God tegen allen

  Wie is Werner Herzog? Wie is de man die voor zijn films op alle continenten zijn leven riskeerde, voortdurend op zoek naar nieuwe uitdagingen? Dit boek vertelt over opgroeien op het Beierse platteland en liften naar Soedan, over bijklussen voor de NASA, voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  # 4
  26,99
 • Catherine Keyl boeken
  Catherine Keyl - Oorlogsvader

  Oorlogsvader, een herinnering - Catherine Keyl Nazi’s en alles wat met de Tweede Wereldoorlog te maken had, tekenden de jeugd van Catherine Keyl. Haar vader overleefde concentratiekamp Sachsenhausen, maar liep een zwaar trauma op. Op de meest ongelegen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  # 5
  14,99
 • De Bosatlas van weer en klimaat

  Een reis door de wereld van weer en klimaat in kaarten, infographics en foto’s. In samenwerking met het KNMI De Bosatlas van weer en klimaat laat zien hoe ons weer de afgelopen decennia is veranderd en hoe het weer invloed heeft op de samenleving en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  # 6
  29,95
 • Nienke Gottenbos boeken
  Nienke Gottenbos - De Poepdokter

  Voor dit boek is nog geen omschrijving beschikbaar. Wij tonen daarom de omschrijving van een andere uitgave van het boek (, ISBN 9789050188968): Deze dikke pil is een van de meesterwerken van de vorige eeuw – een breed opgezet epos over de Russische Tweede… (Harde kaft)

  Lees meer...
  # 7
  27,99
 • Arnon Grunberg boeken
  Arnon Grunberg - Bij ons in Auschwitz

  Op 27 januari 1945 werd concentratie- en vernietigingskamp Auschwitz bevrijd door het Rode Leger. Hier zijn minstens 1,1 miljoen mensen vermoord: mannen, vrouwen en kinderen, merendeels Joden. De meeste ooggetuigen, de gevangenen die het kamp wisten te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  # 8
  28,99
 • Vera Stupenea boeken
  Vera Stupenea - High class date

  De jonge en aantrekkelijke Veronica Pauw wordt vermist. Haar vriendin Martine meldt de vermissing bij de politie. Rechercheur Pieter Gravemaker ontdekt al snel dat Veronica het laatst werd gezien bij High Class Dating, een relatiebemiddelingsbureau voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  # 9
  17,99
 • Geert Schaaij boeken
  Geert Schaaij - De wolf jaagt op uw geld

  Schaaij vertelt de lezer over hoe knoeien met geld in zijn werk gaat. Het devalueren van geld heeft grote gevolgen, zo worden de armen steeds armer en tegelijkertijd waarschuwt Schaaij de rijken.In dit boek beschrijft Schaaij zijn zorgen over de spaarrekening.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  # 10
  19,95