POLITIEK Top10

 • Pieter Omtzigt boeken
  Pieter Omtzigt - Een nieuw sociaal contract

  Heel lang geloofden we dat Nederland af was. Maar schijn bedriegt. Pieter Omtzigt laat zien dat er in Nederland grote problemen zijn met macht en tegenmacht. De mechanismen van de rechtsstaat functioneren niet goed meer, zoals uit het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  # 1
  20,00
 • Ed Nijpels boeken
  Ed Nijpels - Nooit wachten op later

  De langverwachte autobiografie van Ed Nijpels. Komische, ontroerende en onthullende scènes uit een actief politiek leven.Als jongetje leed Eddy Nijpels aan ernstige astma-aanvallen. Bij het voetballen op straat werd hij steevast als voorlaatste gekozen. Maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  # 2
  24,99
 • Harm Ede Botje, Mischa Cohen boeken
  Harm Ede Botje, Mischa Cohen - Mijn meningen zijn feiten

  Mijn meningen zijn feiten van Harm Ede Botje en Mischa Cohen is een onthullend portret van politicus Thierry Baudet. Hij kwam als een komeet omhoog in de Nederlandse politiek: een rechtse stoorzender die de zaak wel eens even zou opschudden. Veel kiezers… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  # 3
  17,50
 • Erik Kaptein, Colinda van Dijk, Kevin Blom boeken
  Erik Kaptein, Colinda van Dijk, Kevin Blom - De Fluitende Leider

  In De Fluitende Leider werken Colinda van Dijk, Erik Kaptein en KNVB-scheidsrechter Kevin Blom de krachtige metafoor uit van de leidinggevende binnen een organisatie als scheidsrechter op zijn eigen speelveld. Daarbij leggen ze voortdurend verrassende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  # 4
  26,75
 • Annejet van der Zijl boeken
  Annejet van der Zijl - De Amerikaanse prinses

  Op 13 april 1927 voer Allene Tew met de Mauretania de haven van New York uit. Ze liet een leven achter zich waarin ze alles had bereikt waar ze als plattelandsmeisje van had gedroomd - aanzien, fortuin, moederschap, haar grote liefde. En ze was het ook bijna… (Harde kaft)

  Lees meer...
  # 5
  24,99
 • Willem Verbeke, Maarten Colijn boeken
  Willem Verbeke, Maarten Colijn - Ik begrijp waarom ik verkoop, dus ik verkoop beter

  waarom verkopen sommige verkopers meer dan andere?Zelfinzicht en sociale intelligentie vormen de geheime kracht achteriedere succesvolle verkoper. Sociale intelligentie stelt verkopers instaat te kijken vanuit een ander perspectief: dat van de klant.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  # 6
  32,50
 • Inez Weski boeken
  Inez Weski - De jacht op het recht

  Strafpleiter Inez Weski, bekend van haar werk in grote en grensoverschrijdende strafzaken, beschrijft met scherpe pen én in geheel eigen, humoristische stijl haar trektochten door het woud van de hedendaagse strafprocedures, waar de nietsvermoedende passant… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  # 7
  22,99
 • Aad Ouborg boeken
  Aad Ouborg - Anders ondernemen, juist nu

  Ik heb respect voor de slimme concepten van Aad Ouborg, die dwars tegen ondernemings­principes ingaan.'- John de Mol In Anders ondernemen onthult succesvol ondernemer Aad Ouborg zijn unieke mix van event- en relatiemarketing. En hoe je ervoor kunt zorgen dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  # 8
  19,95