POLITIEK Top10

 • Pieter Omtzigt boeken
  Pieter Omtzigt - Een nieuw sociaal contract

  Heel lang geloofden we dat Nederland af was. Maar schijn bedriegt. Pieter Omtzigt laat zien dat er in Nederland grote problemen zijn met macht en tegenmacht. De mechanismen van de rechtsstaat functioneren niet goed meer, zoals uit het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  # 1
  20,00
 • Harm Ede Botje, Mischa Cohen boeken
  Harm Ede Botje, Mischa Cohen - Mijn meningen zijn feiten

  Mijn meningen zijn feiten van Harm Ede Botje en Mischa Cohen is een onthullend portret van politicus Thierry Baudet. Hij kwam als een komeet omhoog in de Nederlandse politiek: een rechtse stoorzender die de zaak wel eens even zou opschudden. Veel kiezers… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  # 2
  22,99
 • Bianca Stigter boeken
  Bianca Stigter - Atlas van een bezette stad

  Atlas van een bezette stad van Bianca Stigter tovert de lezer het beeld van de oorlog zeldzaam levendig voor ogen. Overal in Amsterdam bevinden zich zichtbare en onzichtbare sporen van de oorlog. Waar zaten onderduikers? Waar was het hoofdkwartier van de NSB?… (Harde kaft)

  Lees meer...
  # 3
  50,00
 • Erik Kaptein, Colinda van Dijk, Kevin Blom boeken
  Erik Kaptein, Colinda van Dijk, Kevin Blom - De Fluitende Leider

  In De Fluitende Leider werken Colinda van Dijk, Erik Kaptein en KNVB-scheidsrechter Kevin Blom de krachtige metafoor uit van de leidinggevende binnen een organisatie als scheidsrechter op zijn eigen speelveld. Daarbij leggen ze voortdurend verrassende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  # 4
  23,95
 • Kees Zandvliet boeken
  Kees Zandvliet - De 500 Rijksten van de Republiek

  Maak kennis met de rijkste personen van de Republiek der Verenigde Nederlanden en van de Nederlandse gebieden in Amerika, Afrika en Azië. De 500 Rijksten van de Republiek tekent een groepsportret van de rijksten tussen 1600 en 1800 en schetst daarmee een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  # 5
  99,00
 • Marcel Haenen boeken
  Marcel Haenen - De bokser

  Een jaar zwoegen in een Duits werkkamp. Dat is wat de Joodse familie Moszkowicz verwacht als ze zich op een zomerse dinsdagmiddag in augustus 1942 meldt op een verzamelplek in Maastricht. Via Westerbork volgt deportatie naar het concentratiekamp Auschwitz.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  # 6
  23,50
 • Marc Josten boeken
  Marc Josten - Weerwoord

  In een democratie hechten we aan de vrijheid van meningsuiting. Alle meningen bij elkaar vormen de publieke opinie, een belangrijke leidraad om beleid te maken en beslissingen te nemen. Maar waar halen we de informatie vandaan die tot een afgewogen inzicht of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  # 7
  21,99
 • Annejet van der Zijl boeken
  Annejet van der Zijl - De Amerikaanse prinses

  Op 13 april 1927 voer Allene Tew met de Mauretania de haven van New York uit. Ze liet een leven achter zich waarin ze alles had bereikt waar ze als plattelandsmeisje van had gedroomd - aanzien, fortuin, moederschap, haar grote liefde. En ze was het ook bijna… (Harde kaft)

  Lees meer...
  # 8
  23,50
 • Aad Ouborg boeken
  Aad Ouborg - Internationaal ondernemen

  De uitgever heeft voor deze uitgave geen omschrijving aangeleverd. Wij tonen daarom de omschrijving van een andere uitgave van het boek (E-book, ISBN 9789461561923):In Internationaal ondernemen spoort Aad Ouborg middelgrote en kleine ondernemers aan de blik… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  # 9
  16,95
 • Willem Verbeke, Maarten Colijn boeken
  Willem Verbeke, Maarten Colijn - Ik begrijp waarom ik verkoop, dus ik verkoop beter

  waarom verkopen sommige verkopers meer dan andere?Zelfinzicht en sociale intelligentie vormen de geheime kracht achteriedere succesvolle verkoper. Sociale intelligentie stelt verkopers instaat te kijken vanuit een ander perspectief: dat van de klant.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  # 10
  28,95