ONMISBARE ATLAS Top10

 • Redactie Bosatlas boeken
  Redactie Bosatlas - De Bosatlas van de Tweede Wereldoorlog

  Heldere kaarten, gedetailleerde infographics en authentiek fotomateriaal laten de Tweede Wereldoorlog op een nieuwe manier zien. Niet alleen de aanloop en de oorlogsperiode komen aan bod, maar ook de doorwerking in politiek en maatschappij tot op de dag van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  # 1
  39,95
 • Marnix Krop boeken
  Marnix Krop - Wim Kok 1: Voor zijn mensen 1938-1994

  Wim Kok stierf op 20 oktober 2018. Hij werd met eer overladen. Deze arbeiderszoon had het tot minister-president van alle Nederlanders gebracht, tot een nationaal en internationaal gelauwerd staatsman. Hij bracht de FNV tot stand. Hij was de man van het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  # 2
  34,99
 • Ruud Lubbers boeken
  Ruud Lubbers - Persoonlijke herinneringen

  Hij was ondernemer, minister van Economische Zaken, Tweede Kamerlid, minister-president van drie kabinetten, Hoge Commissaris voor de vluchtelingen en minister van staat. Van 1982 tot 1994 leidde hij ons land op robuuste en oplossingsgerichte wijze door de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  # 3
  21,99
 • Eddy Veerman boeken
  Eddy Veerman - Lucky shot

  Van oorlogsdrama naar Paralympische droom "Het leger in?" Hester van de Kuilen gruwt bij de gedachte. "Ik heb je niet gebaard om jezelf overhoop te laten schieten." Maar zoon Marc moet en zal als militair op missie. Naar oorlogsgebied in Afghanistan. 12… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  # 4
  19,95
 • T. Terzani boeken
  T. Terzani - Het einde als begin

  De Italiaanse journalist en schrijver Tiziano Terzani werd geboren in Florence in 1938. Zijn rijke en boeiende leven is door zijn werk als correspondent voor het Duitse blad Der Spiegel nauw verweven met de wereldgeschiedenis. Terzani verblijft van 1972 tot… (Harde kaft)

  Lees meer...
  # 5
  15,00
 • Antoine Bodar boeken
  Antoine Bodar - Geborgen in traditie

  Antoine Bodar beschouwt de rol van traditie in de huidige tijd.Dit is het moment om ons af te vragen in welke traditie we staan en of die wellicht troost in bange dagen kan verschaffen. Traditie betekent immers verbinding met het verleden –collectief én… (Harde kaft)

  Lees meer...
  # 6
  28,99
 • Dirk de Wachter boeken
  Dirk de Wachter - Borderline times

  De wereld door de bril van psychiater Dirk De Wachter We leven in borderlinetijden. In de psychiatrie is borderline vandaag met voorsprong de vaakst gestelde diagnose. Bovendien is de lijn tussen patiënten en niet-patiënten flinterdun. Zijn wij collectief op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  # 7
  24,99
 • Claudia de Breij boeken
  Claudia de Breij - Neem een geit

  Niemand vertelt je hoe te leven. Als je kinderen krijgt staan er boekhandels vol opvoedboeken tot je beschikking, maar welke levenslessen krijg je mee als volwassene? Wie vertelt je hoe om te gaan met liefde, dood, vriendschap, ambitie en kinderen? Claudia de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  # 8
  19,99
 • Thera Coppens boeken
  Thera Coppens - Suzanne en Edouard Manet

  Suzanne en Edouard Manet vertelt over de liefde tussen de Nederlandse pianiste Suzanne Leenhoff en de schilder Edouard Manet.Als jong meisje reist Suzanne op aanraden van Franz Liszt in 1847 naar Parijs om daar haar pianostudie voort te zetten. Ze geeft er… (Harde kaft)

  Lees meer...
  # 9
  24,99
 • Charles Lewinsky boeken
  Charles Lewinsky - Terugkeer ongewenst

  Charles Lewinsky Charles Lewinsky is voor bekend als schrijver van Het lot van de familie Meijer en De verborgen geschiedenis van Courtillon. Wat veel mensen niet weten is dat hij jarenlang heeft gewerkt als dramaturg, regisseur en redacteur, hij schrijft… (Harde kaft)

  Lees meer...
  # 10
  12,50