AANRADER! Top10

 • Nico Koster, Mark van den Tempel boeken
  Nico Koster, Mark van den Tempel - Cobra, Koster en meer

  Al meer dan zestig jaar richt fotograaf Nico Koster (1940) zijn camera op kunstschilders. Hij bezocht ze in hun ateliers, won hun vertrouwen en raakte met verschillende goed bevriend. Koster: ‘Kunstenaars zijn interessante mensen en ik was oprecht door ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  # 1
  24,99
 • Bart Hoffman boeken
  Bart Hoffman - Jermain de Rozario - Lotus

  Dichtbij het vuur Hij zat aan de drugs, had torenhoge schulden en werkte een tijd lang als vuilnisman. Maar Jermain de Rozario vond uiteindelijk troost en zingeving in de keuken. Twee jaar nadat hij zijn eigen restaurant opende, haalde hij een Michelinster… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  # 2
  21,99
 • Bijbel

  Bij uitgeverij Athenaeum verschijnt een kunsthistorische uitgave van de Bijbel voor iedereen die houdt van de manier waarop de grote schilders uit ons verleden de Bijbelse verhalen hebben verbeeld. Deze nieuwe vertaling is heel leesbaar, en beter, scherper en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  # 3
  89,90
 • Ruud ten Wolde boeken
  Ruud ten Wolde - Ziek gelukkig

  Deze bestseller is een echte aanrader, het is een inspirerend en bij vlagen hilarisch boek over geluk zoeken en vinden, ongeacht je omstandigheden. Ruud ten Wolde heeft het allemaal voor elkaar: een gewilde baan bij de televisie, een mooi huis in Amsterdam,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  # 4
  21,99
 • Multatuli, Jos van Waterschoot boeken
  Multatuli, Jos van Waterschoot - Max Havelaar - de graphic novel

  Het belangrijkste werk uit de Nederlandse literatuur wordt ter gelegenheid van het Multatuli jaar bewerkt tot een graphic novel door Jos van Waterschoot (oud conservator van het Multatuli huis) en Eric Heuvel auteur van De ontdekking en Quaco - leven in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  # 5
  24,95
 • Joost Rosendaal boeken
  Joost Rosendaal - De bevrijding in beeld

  Op 17 september 1944 begon Market Garden, een van de grootste militaire operaties van de Tweede Wereldoorlog. De geallieerden zouden in Duitsland snel de Rijn oversteken en nog vóór de kerst de nazi's verslaan. De grondtroepen begonnen hun opmars in het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  # 6
  29,95
 • Syp Wynia boeken
  Syp Wynia - Tegen de onzin

  Syp Wynia begon in 2019 met Wynia’s Week, een onafhankelijk digitaal weekblad met artikelen en opiniestukken op het gebied van politiek, economie, maatschappij en cultuur. Naast Wynia’s eigen artikelen, vlogs en podcasts bevat Wynia’s Week ook bijdragen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  # 7
  20,00
 • Auke Kok boeken
  Auke Kok - Johan Cruijff

  Vrijwel iedereen denkt Johan Cruijff te kennen en dat is niet zo gek: zijn illustere carrière voltrok zich grotendeels in de schijnwerpers. Maar als mens en zelfs als sportman bleef hij in veel opzichten een mysterie. Waarom vocht hij zoveel conflicten uit?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  # 8
  26,99
 • Thomas Rueb boeken
  Thomas Rueb - Laura H.

  Ongelofelijk maar waar: in de zomer van 2016 wordt even buiten het kalifaat van Islamitische Staat een jonge vrouw aangetroffen, rennend door de woestijn, met twee kleine kinderen aan haar arm. Ze heet Laura, zegt ze, 20 jaar oud en ze komt uit ‘Sweet Lake… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  # 9
  15,00
 • Michel van Egmond boeken
  Michel van Egmond - Kieft

  Bijna twintig jaar lang droeg voetballer Wim Kieft een groot geheim met zich mee. Dat is nu voorbij. Aan Michel van Egmond, auteur van de mega-bestseller GIJP, vertelde hij zijn onwaarschijnlijke verhaal. KIEFT is het verslag van een bittere strijd tegen zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  # 10
  21,99