Mark Koster - De Mol

De machtigste mediafamilie van Nederland


In dit familie-epos schetst Mark Koster aan de hand van vier generaties De Mol hoe één familie nu al decennialang bepaalt wat wij aan nieuws, muziek en vermaak krijgen voorgeschoteld.

Van Medisch Centrum West tot Big Brother, van Koffietijd tot The Voice en van LINDA. tot Talpa. John, Linda en Johnny de Mol zijn overal. Zij zijn de grote spelers van de entertainmentindustrie. Op dit moment bezit John de Mol, een van de rijkste en machtigste Nederlanders, een handvol radiostations, een tv-zender, een persbureau, een magazine, muziekrechten en data van 7,5 miljoen Nederlanders. En nog altijd breidt hij zijn imperium uit. Zijn ambitie is een multimediaal bedrijf dat op tv, radio en online de strijd aan kan met giganten als Google, Facebook, Netflix en Amazon.

Maar waar komt het enorme succes van de familie eigenlijk vandaan? Hoe kon de ambitieuze en gedreven John de Mol uitgroeien tot de gevreesde mediamagnaat van vandaag, aan het hoofd van een ware dynastie? Hoe werden de De Mols opgevoed? Wat drijft hen? Hoe ze zijn geworden tot wie ze nu zijn?

Op zoek naar antwoorden op deze vragen dook Mark Koster in de familiegeschiedenis. Hij kreeg toegang tot het persoonlijke archief en sprak met hoofdrolspelers en hun inner circle. In dit fascinerende en onthullende familie-epos schetst hij aan de hand van vier generaties De Mol hoe een hyperambitieuze familie via netwerken, werklust en zakelijk opportunisme haar dromen wist waar te maken en nu al decennialang bepaalt wat wij aan nieuws, muziek en vermaak krijgen voorgeschoteld.


Het boek de mol van Mark Koster is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 24,99 incl. bezorging thuis of op het werk.


Share to Facebook Share to Twitter linkedin Share to Hyves E-Mail
Mark Koster boeken - De Mol
ISBN 9789463820257
PAGINA’S 608
VERSCHENEN 26-11-2020
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Uitgeverij Balans

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
24,99
Bestel

Andere boeken van Mark Koster

  • Mark Koster - De Mol
    Mark Koster - De Mol

    In dit fascinerende en onthullende verhaal schetst Mark Koster hoe één familie, De Mol, haar dromen wist waar te maken en daarmee de geschiedenis schreef van de Nederlandse entertainmentindustrie.Van Big Brother tot Medisch Centrum West, van de 5 Uur Show tot The Voice en van…

    Lees meer...
    12,99