Onno Kokmeijer, Arjan Speelman, Jurriaan Geldermans - Ciel Bleu

Guestronomy


Dineren in Ciel Bleu is een onvergetelijke, bijna fabelachtige ervaring. Het gehele team van Ciel Bleu is dan ook vastbesloten om de gasten op een stukje hemel te trakteren. Het restaurant, op de 23ste verdieping van het prachtige Okura Hotel met een al even gedenk waardig panoramisch uitzicht over Amsterdam, kreeg twee Michelinsterren en niemand die daar enige kant tekening bij kan maken. Het restaurant bouwde naam en faam met een elegante klassieke Franse keuken, maar met een eigentijdse creatieve twist. Chefs Onno Kokmeijer en Arjan Speelman staan erop om zelf de allerbeste ingrediënten te selecteren. Waar het kan wordt gebruik gemaakt van lokale producten met een kleine ecologische voetafdruk. Guestronomy laat u de kleine verhalen ontdekken achter enkele van deze geliefde ambachtelijke producten en verhaalt de symbiotische relatie tussen de producenten en de twee chefs bij de ontwikkeling van unieke Ciel Bleu producten en signature smaakcombo's. Dit boek bevat daarnaast 56 essentiële seizoensgebonden recepten, een blik achter de schermen en een meet-and-greet met een aantal van de bekende Ciel Bleu gezichten die het verschil maken tussen gastronomie en guestronomy.



Share to Facebook Share to Twitter linkedin Share to Hyves E-Mail
Onno Kokmeijer, Arjan Speelman, Jurriaan Geldermans boeken - Ciel Bleu
ISBN 9789058565556
PAGINA’S 360
VERSCHENEN 16-12-2016
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Kunstboek, Stichting

UITVERKOCHT

Dit boek is uitverkocht. Vul uw e-mail adres in om bericht te krijgen zodra het boek leverbaar is.

E-mail adres:


75,00

De genoemde prijs is een indicatie.