Arendo Joustra - De Oranjes

Verrassende feiten die iedereen moet weten


‘Verrassende feiten over ons Koningshuis’ belooft de ondertitel van dit aardige boek vol weetjes, feiten en lijstjes over de Oranjes. Het is geschreven door Arendo Joustra, een van de meest succesvolle journalisten van ons land en al jaren hoofdredacteur van Elsevier. Al die jaren houdt hij met zijn redactie allerlei lijstjes bij met Koninklijke wetenswaardigheden. Die lijstjes komen goed van pas als er iets in het nieuws is waarover Elsevier wil schrijven. Volgens Arendo is het Koningshuis een veilige paraplu boven ons allemaal. Van afschaffen van de monarchie of het inperken van de bevoegdheden van de Koningin wil Arendo helemaal niets weten. Handen af van de Oranjes!

 

Wat jij hier ook van vindt, het oranjegevoel van Arendo leidt in elk geval mede tot de jaloersmakende oplages van Elsevier. Wat kun je zoal in dit boekje vinden? Lijstjes met de auto-ongelukken en de vliegtuigongelukken waarbij de Oranjes zoal betrokken waren. Alle woon- en werkadressen van de Oranjes. Een lijstje met alle medailles van de prins van Oranje. Alle Koninklijke nummerborden en de auto’s waarop deze geplaatst waren. Alle ministers van Staat. Alle mogelijke bijzonderheden over de troonredes die koningin Beatrix tot nu toe heeft gehouden. Enzovoorts, enzovoorts, enzovoorts.Share to Facebook Share to Twitter linkedin Share to Hyves E-Mail
Arendo Joustra boeken - De Oranjes

Dit boek betreft een E-book. U heeft een E-book reader nodig om dit boek te kunnen lezen. Klik hier voor informatie over e-books.

Dit E-book mag niet worden gekopieerd. Dit E-book mag niet worden geprint. Dit E-book kan niet worden voorgelezen.
ISBN 9789461560537
PAGINA’S 320
VERSCHENEN 14-10-2011
DRUK 1e druk
UITVOERING E-book
FORMAAT EPUB met digitaal watermerk
TAAL Nederlands
UITGEVER Bertram + de Leeuw Uitgevers BV
LEVERING direct te downloaden

  7,50
Bestel