Marc Josten - Weerwoord

De publieke opinie


In een democratie hechten we aan de vrijheid van meningsuiting. Alle meningen bij elkaar vormen de publieke opinie, een belangrijke leidraad om beleid te maken en beslissingen te nemen. Maar waar halen we de informatie vandaan die tot een afgewogen inzicht of oordeel moet leiden? Hoe selecteren we de feiten en hoe verwerken we die? En komen deze feiten overeen met de werkelijkheid of zijn ze gemanipuleerd?

Marc Josten houdt zich al jarenlang bezig met de processen die de publieke opinie beïnvloeden. Aan de hand van historische en actuele voorbeelden legt hij de mechanismen bloot.


Het boek weerwoord van Marc Josten is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 21,99 incl. bezorging thuis of op het werk.


Share to Facebook Share to Twitter linkedin Share to Hyves E-Mail
Marc Josten boeken - Weerwoord
ISBN 9789044538366
PAGINA’S 224
VERSCHENEN 19-02-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER De Geus

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
21,99
Bestel

Andere boeken van Marc Josten

 • Marc Josten, Rob Smits - Gezichtsverlies
  Marc Josten, Rob Smits - Gezichtsverlies

  Dit is het derde boek in de thrillerreeks waarin de knappe speurneus Denise de Jong centraal staat. De twee mannelijke schrijvers van deze succesvolle reeks verplaatsen zich opnieuw overtuigend in hun even scherpzinnige als aantrekkelijke vrouwelijke hoofdpersoon Denise…

  Lees meer...
    7,49
 • Marc Josten - Weerwoord
  Marc Josten - Weerwoord

  In een democratie hechten we aan de vrijheid van meningsuiting. Alle meningen bij elkaar vormen de publieke opinie, een belangrijke leidraad om beleid te maken en beslissingen te nemen. Maar waar halen we de informatie vandaan die tot een afgewogen inzicht of oordeel moet leiden?…

  Lees meer...
  10,99