Martin Bossenbroek - De Boerenoorlog

De jury van de Libris Geschiedenis Prijs omschreef het boek als „origineel, meeslepend en uitmuntend geschreven.” Boeken over de Eerste en Tweede Wereldoorlog zijn er in overvloede, maar een echt goed boek over de Boerenoorlog, de oorsprong van de apartheid, was er niet.

 

In De Boerenoorlog krijgt de lezer een bizar stuk geschiedenis voorgeschoteld. Over de supermacht Groot-Brittannië die een handvol afstammelingen van Nederlandse kolonisten maar amper kon bedwingen.

 

Wil je de rassenproblematiek van Zuid-Afrika begrijpen? Dan is het boek van Bossenbroek het begin.Share to Facebook Share to Twitter linkedin Share to Hyves E-Mail
Martin Bossenbroek boeken - De Boerenoorlog

Dit boek betreft een E-book. U heeft een E-book reader nodig om dit boek te kunnen lezen. Klik hier voor informatie over e-books.

Dit E-book mag niet worden gekopieerd. Dit E-book mag niet worden geprint. Dit E-book kan niet worden voorgelezen.
ISBN 9789025369941
PAGINA’S 400
VERSCHENEN 16-11-2012
DRUK 2e druk
UITVOERING E-book
FORMAAT EPUB met digitaal watermerk
TAAL Nederlands
UITGEVER Athenaeum - Polak & van Gennep
LEVERING direct te downloaden

  9,99
Bestel

Andere boeken van Martin Bossenbroek

  • Martin Bossenbroek - De Boerenoorlog
    Martin Bossenbroek - De Boerenoorlog

    De jury van de Libris Geschiedenis Prijs omschreef het boek als „origineel, meeslepend en uitmuntend geschreven.” Boeken over de Eerste en Tweede Wereldoorlog zijn er in overvloede, maar een echt goed boek over de Boerenoorlog, de oorsprong van de apartheid, was er…

    Lees meer...
    20,99