P.F. Thomése - Het bamischandaal

Smakelijk

De langverwachte opvolger van J. Kessels: The NovelNiet beter, wel heter!De zelfkant van Shanghai, NAC-Willem II, een geil wijf uit Aarle-Rixtel, de Schel, Peerke Sonnemans uit de Sigaarstraat en de beauty van de afhaalchinees bij J. Kessels in Tilburg-Noord om de hoek vormen de smakelijke ingrediënten van deze romantische komedie, waarin voor de verandering ook eens flink geneukt mag worden, niet het minst door de schrijver zelf. En nog wel met een of ander lelijk wijf. Waar is J. Kessels trouwens?

 

Niets is wat het lijkt

Een schandaal is het, en tot overmaat van ramp blijkt de bami in China heel niet te smaken zoals thuis. Niets in Het bamischandaal is wat het lijkt, godsakke.`Wrong noodles, you asshole! Over J. Kessels. Niet iedereen beseft dat hij werkelijk bestaat. Thomése leerde hem kennen op de sportredactie van Het Nieuwsblad van het Zuiden, alwaar beide vrienden een liefde bleken te delen voor film, countrymuziek en de boeken van Charles Bukowski. J. Kessels woont en rookt nog steeds in Tilburg-Noord, `net onder het spoor door. Hij is alleen en heeft een dochter van tien.

 

Vermakelijk

Thomése schrijft wederom met veel bravoure, snelheid, en humor. Het bamischandaal is misschien niet het literaire puzzelstuk dat sommige andere boeken van Thomése wel zijn, maar het is minstens zo vermakelijk.Share to Facebook Share to Twitter linkedin Share to Hyves E-Mail
P.F. Thomése boeken - Het bamischandaal

Dit boek betreft een E-book. U heeft een E-book reader nodig om dit boek te kunnen lezen. Klik hier voor informatie over e-books.

Dit E-book mag niet worden gekopieerd. Dit E-book mag niet worden geprint. Dit E-book kan niet worden voorgelezen.
ISBN 9789020413564
VERSCHENEN 05-11-2012
DRUK 1e druk
UITVOERING E-book
FORMAAT EPUB met digitaal watermerk
TAAL Nederlands
UITGEVER Atlas Contact
LEVERING direct te downloaden

  9,99
Bestel