Tom Kellerhuis - Het roer om

Tom Kellerhuis boeken - Het roer om

 

Journalist Tom Kellerhuis (46) had een  goedbetaalde baan als chef Kunst en Cultuur van opinieweekblad HP/De Tijd, maar in 2008 besloot hij zijn baan op te offeren om zijn droom achterna te gaan. Hij meldde zich aan voor de koksopleiding aan het ROC van Amsterdam en ging in de leer bij verschillende bekende Nederlandse en buitenlandse restaurants. In het boek Het roer om doet hij verslag van zijn belevenissen op zijn opleiding en tijdens zijn stageperiodes.

 

 

Slaaf

Kellerhuis’ leven veranderde ingrijpend door deze carrièremove.  Enerzijds door het enorme tijdsbeslag dat zijn opleiding met bijbehorende studies en stages inneemt, anderzijds doordat hij van een persoon met aanzien in zijn oude functie degradeerde tot 'slaaf' onderaan de ladder van de keukenbrigade.

 

 

Smeuïg

Het roer om is een erg geestig verslag van Kellerhuis’ pogingen om met vallen en opstaan een chef-kok te worden. Het boek staat vol smeuïge anekdotes en onderhoudende avonturen, met tussendoor zelfs af en toe een recept.


Het boek het roer om van Tom Kellerhuis is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 16,90 incl. bezorging thuis of op het werk.


Share to Facebook Share to Twitter linkedin Share to Hyves E-Mail
Tom Kellerhuis boeken - Het roer om
ISBN 9789048805037
VERSCHENEN 17-11-2010
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER Carrera

Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
16,90
Bestel

Andere boeken van Tom Kellerhuis

  • Tom Kellerhuis - Het roer om
    Tom Kellerhuis - Het roer om

    Tom Kellerhuis boeken - Het roer om   Journalist Tom Kellerhuis (46) had een  goedbetaalde baan als chef Kunst en Cultuur van opinieweekblad HP/De Tijd, maar in 2008 besloot hij zijn baan op te offeren om zijn droom achterna te gaan. Hij meldde zich aan voor de…

    Lees meer...
      8,49