Tom Kellerhuis - Het roer om

Tom Kellerhuis boeken - Het roer om

 

Journalist Tom Kellerhuis (46) had een  goedbetaalde baan als chef Kunst en Cultuur van opinieweekblad HP/De Tijd, maar in 2008 besloot hij zijn baan op te offeren om zijn droom achterna te gaan. Hij meldde zich aan voor de koksopleiding aan het ROC van Amsterdam en ging in de leer bij verschillende bekende Nederlandse en buitenlandse restaurants. In het boek Het roer om doet hij verslag van zijn belevenissen op zijn opleiding en tijdens zijn stageperiodes.

 

 

Slaaf

Kellerhuis’ leven veranderde ingrijpend door deze carrièremove.  Enerzijds door het enorme tijdsbeslag dat zijn opleiding met bijbehorende studies en stages inneemt, anderzijds doordat hij van een persoon met aanzien in zijn oude functie degradeerde tot 'slaaf' onderaan de ladder van de keukenbrigade.

 

 

Smeuïg

Het roer om is een erg geestig verslag van Kellerhuis’ pogingen om met vallen en opstaan een chef-kok te worden. Het boek staat vol smeuïge anekdotes en onderhoudende avonturen, met tussendoor zelfs af en toe een recept.Share to Facebook Share to Twitter linkedin Share to Hyves E-Mail
Tom Kellerhuis boeken - Het roer om

Dit boek betreft een E-book. U heeft een E-book reader nodig om dit boek te kunnen lezen. Klik hier voor informatie over e-books.

Dit E-book mag niet worden gekopieerd. Dit E-book mag niet worden geprint. Dit E-book kan niet worden voorgelezen.
ISBN 9789048805044
VERSCHENEN 15-04-2010
DRUK 1e druk
UITVOERING E-book
Ook verkrijgbaar: zachte kaft.
FORMAAT EPUB met digitaal watermerk
TAAL Nederlands
UITGEVER Carrera
LEVERING direct te downloaden

  8,49
Bestel

Andere boeken van Tom Kellerhuis

  • Tom Kellerhuis - Het roer om
    Tom Kellerhuis - Het roer om

    Tom Kellerhuis boeken - Het roer om   Journalist Tom Kellerhuis (46) had een  goedbetaalde baan als chef Kunst en Cultuur van opinieweekblad HP/De Tijd, maar in 2008 besloot hij zijn baan op te offeren om zijn droom achterna te gaan. Hij meldde zich aan voor de…

    Lees meer...
    16,90