Charles Huijskens - Code sociale media

Richtlijnen voor zakelijk gebruik


Code Sociale Media helpt missers te voorkomen. Sociale media nemen een enorme vlucht, zowel in het priveverkeer als zakelijke leven. Zorg dus dat je als verantwoordelijke in een bedrijf op de hoogte bent van de mogelijkheden, de kansen ervan maar ook van de gevaren en risico's.

Stel duidelijke richtlijnen op voor je medewerkers. Zorg dat je goed bent toegerust zodat je in staat bent een effectieve sociale-mediastrategie uit te stippelen waarmee je het vertrouwen en de loyaliteit van zowel je klanten als je werknemers waarborgen aldus de toekomst van je bedrijf. Code Sociale Media laat aan de hand van veel voorbeelden zien hoe dat in zijn werk gaat.

Voor werkgevers en werknemers.Share to Facebook Share to Twitter linkedin Share to Hyves E-Mail
Charles Huijskens boeken - Code sociale media

Dit boek betreft een E-book. U heeft een E-book reader nodig om dit boek te kunnen lezen. Klik hier voor informatie over e-books.

Dit E-book mag niet worden gekopieerd. Dit E-book mag niet worden geprint. Dit E-book kan niet worden voorgelezen.
ISBN 9789461560056
PAGINA’S 128
VERSCHENEN 30-05-2011
DRUK 1e druk
UITVOERING E-book
FORMAAT EPUB met Adobe DRM
TAAL Nederlands
UITGEVER Bertram + de Leeuw Uitgevers BV
LEVERING direct te downloaden

  7,50
Bestel

Andere boeken van Charles Huijskens

 • Charles Huijskens - Overleven in crisistijd
  Charles Huijskens - Overleven in crisistijd

  Overleven in Crisistijd                  We leven in een crisistijdperk. Nooit eerder was de mens afhankelijk van zo veel uiterst complexe technologie als vandaag de dag. We zijn in korte tijd…

  Lees meer...
  19,99
 • Charles Huijskens - Overleven in crisistijd
  Charles Huijskens - Overleven in crisistijd

  We leven in een crisistijdperk. Nooit eerder was de mens afhankelijk van zo veel uiterst complexe technologie als vandaag de dag. We zijn in korte tijd volledig afhankelijk geworden van talloze zeer ingewikkelde systemen, die alle facetten van ons bestaan en onze veiligheid…

  Lees meer...
  11,99