Werner Herzog - Ieder voor zich en God tegen allen

Herinneringen


Wie is Werner Herzog? Wie is de man die voor zijn films op alle continenten zijn leven riskeerde, voortdurend op zoek naar nieuwe uitdagingen?

Dit boek vertelt over opgroeien op het Beierse platteland en liften naar Soedan, over bijklussen voor de NASA, voor rodeo’s en als wapensmokkelaar, over het realiseren van grootse filmproducties voor minimale budgetten, over ongelukken en de altijd dreigende dood – hepatitis, auto’s die over de kop slaan, een storm op vierduizend meter hoogte in de Andes, Klaus Kinski die op de set van Fitzcarraldo wild om zich heen schiet.

Ieder voor zich en God tegen allen, dat verschijnt rond de tachtigste verjaardag van Werner Herzog, beschrijft een leven vol avonturen en grenservaringen, alsof zijn leven Herzogs beste film is.Share to Facebook Share to Twitter linkedin Share to Hyves E-Mail
Werner Herzog boeken - Ieder voor zich en God tegen allen

Dit boek betreft een E-book. U heeft een E-book reader nodig om dit boek te kunnen lezen. Klik hier voor informatie over e-books.

Dit E-book mag niet worden gekopieerd. Dit E-book mag niet worden geprint. Dit E-book kan niet worden voorgelezen.
ISBN 9789029545341
PAGINA’S 400
VERSCHENEN 22-09-2022
DRUK 2e druk
UITVOERING E-book
Ook verkrijgbaar: harde kaft.
FORMAAT EPUB met digitaal watermerk
TAAL Nederlands
UITGEVER De Arbeiderspers
LEVERING direct te downloaden

15,99
Bestel

Andere boeken van Werner Herzog

  • Werner Herzog - Ieder voor zich en God tegen allen
    Werner Herzog - Ieder voor zich en God tegen allen

    Wie is Werner Herzog? Wie is de man die voor zijn films op alle continenten zijn leven riskeerde, voortdurend op zoek naar nieuwe uitdagingen? Dit boek vertelt over opgroeien op het Beierse platteland en liften naar Soedan, over bijklussen voor de NASA, voor rodeo’s en als…

    Lees meer...
    26,99