AANRADER! Top10

 • Willem Post boeken
  Willem Post - De ziel van Amerika

  In de jaren negentig dachten nog velen dat de Amerikaanse democratie het model voor de hele wereld zou worden. De Koude Oorlog was gewonnen. Het einde van de geschiedenis leek nabij. Maar die 'glorieuze' tegelijkertijd naïeve jaren negentig lijken inmiddels… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  # 1
  17,95
 • Barbra Streisand boeken
  Barbra Streisand - Mijn naam is Barbra

  De langverwachte memoires van Barbra Streisand. Het boek waar haar miljoenen fans al jaren op wachten. Mijn naam is Barbra zijn de langverwachte memoires van Barbra Streisand, een van de meest veelzijdige en succesvolle entertainers aller tijden. In dit boek… (Harde kaft)

  Lees meer...
  # 2
  35,00
 • Maarten van Rossem boeken
  Maarten van Rossem - Herinneringen aan mijn jeugd

  Maarten van Rossem over zijn jeugdjarenHet geïllustreerde, autobiografische boek ter gelegenheid van zijn 80e verjaardagDe herinneringen van de 80-jarige Maarten van Rossem geven een bijzondere en ontroerende inkijk in het leven van de jonge Maarten en het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  # 3
  18,99
 • Nico Koster, Mark van den Tempel boeken
  Nico Koster, Mark van den Tempel - Cobra, Koster en meer

  Al meer dan zestig jaar richt fotograaf Nico Koster (1940) zijn camera op kunstschilders. Hij bezocht ze in hun ateliers, won hun vertrouwen en raakte met verschillende goed bevriend. Koster: ‘Kunstenaars zijn interessante mensen en ik was oprecht door ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  # 4
  24,99
 • Bart Hoffman boeken
  Bart Hoffman - Jermain de Rozario - Lotus

  Dichtbij het vuur Hij zat aan de drugs, had torenhoge schulden en werkte een tijd lang als vuilnisman. Maar Jermain de Rozario vond uiteindelijk troost en zingeving in de keuken. Twee jaar nadat hij zijn eigen restaurant opende, haalde hij een Michelinster… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  # 5
  21,99
 • Bijbel

  Bij uitgeverij Athenaeum verschijnt een kunsthistorische uitgave van de Bijbel voor iedereen die houdt van de manier waarop de grote schilders uit ons verleden de Bijbelse verhalen hebben verbeeld. Deze nieuwe vertaling is heel leesbaar, en beter, scherper en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  # 6
  89,90
 • Ruud ten Wolde boeken
  Ruud ten Wolde - Ziek gelukkig

  Deze bestseller is een echte aanrader, het is een inspirerend en bij vlagen hilarisch boek over geluk zoeken en vinden, ongeacht je omstandigheden. Ruud ten Wolde heeft het allemaal voor elkaar: een gewilde baan bij de televisie, een mooi huis in Amsterdam,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  # 7
  21,99
 • Multatuli, Jos van Waterschoot boeken
  Multatuli, Jos van Waterschoot - Max Havelaar - de graphic novel

  Het belangrijkste werk uit de Nederlandse literatuur wordt ter gelegenheid van het Multatuli jaar bewerkt tot een graphic novel door Jos van Waterschoot (oud conservator van het Multatuli huis) en Eric Heuvel auteur van De ontdekking en Quaco - leven in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  # 8
  24,95
 • Joost Rosendaal boeken
  Joost Rosendaal - De bevrijding in beeld

  Op 17 september 1944 begon Market Garden, een van de grootste militaire operaties van de Tweede Wereldoorlog. De geallieerden zouden in Duitsland snel de Rijn oversteken en nog vóór de kerst de nazi's verslaan. De grondtroepen begonnen hun opmars in het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  # 9
  29,95
 • Syp Wynia boeken
  Syp Wynia - Tegen de onzin

  Syp Wynia begon in 2019 met Wynia’s Week, een onafhankelijk digitaal weekblad met artikelen en opiniestukken op het gebied van politiek, economie, maatschappij en cultuur. Naast Wynia’s eigen artikelen, vlogs en podcasts bevat Wynia’s Week ook bijdragen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  # 10
  20,00